Åkgräsklippare

Stora ytor, branta backar, skogsbryn, vägkanter. Det finns många tillfällen man skulle kunna behöva en Rider eller en traktor, vi kan hjälpa dig komma fram till vad som passar dig bäst.

åkgräsklippare

Trädgårdstraktorer och Riders eller åkgräsklippare som de kallas är både starka och pålitliga kompanjoner i trädgården. De kan användas till så mycket mer än bara att klippa stora mängder gräs, väldigt bra och effektivt. Maskinen är designad på ett smart sätt, masken är skapa för att underlätta klippningen med minimal ansträngning. Glöm inte att välja rätt åkgräsklippare utifrån dina behov, vi erbjuder flertalet varianter som ser till att din trädgård blir i toppskick.

Husqvarna Rider

Rider-modellerna har alla ett frontmonterat klippaggregat. Det innebär att du får en fullständig överblick över arbetsområdet och kan trimma kanter och nå in i hörn. Klippaggregatet är dessutom mångsidigt eftersom det har två klippsystem. Välj mellan gödsling (BioClip®) och effektiv klippning för områden med högre eller kraftigare gräs. Reglera körhastighet och körriktning med pedalerna. När du har bägge händerna på ratten har du fullständig kontroll över din åkgräsklippare.

Tillbehör till Åkgräsklippare

Husqvarna Rider och trädgårdstraktorer kan anpassas för alla väder och årstider. Så istället för att köpa olika maskiner för olika uppgifter, varför inte ta en titt på en mångsidig Rider? Det stora utbudet av tillbehör säkerställer att du är förberedd för varje tänkbart årstidsrelaterat problem. Vi erbjuder bland annat vagnar, borstar och snöslungor som komplement till din åkgräsklippare.

Serva din åkgräsklippare

För oss är det viktigt att kunden alltid är nöjd. Därför vill vi på Sulvikingen tipsa dom om att lämna in din åkgräsklippare på service med jämna mellanrum. Detta görs i syfte att hitta och förebygga befintliga och eventuella problem med din trädgårdsmaskin. Genom att serva din åkgräsklippare kan du i framtiden slippa onödiga kostnader. Ta hand om din åkgräsklippare så kommer den hjälpa dig att hålla trädgården snygg i många år framöver.

Du hittar mer information om vår service och verkstad här.

Välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att hitta rätt trädgårdsmaskin!

 

Varumärken: