Åkgräsklippare

Stora ytor, branta backar, skogsbryn, vägkanter. Det finns många tillfällen man skulle kunna behöva en Rider eller en traktor, vi kan hjälpa dig komma fram till vad som passar dig bäst.

åkgräsklippare

Trädgårdstraktorer och Riders är båda starka på pålitliga kompanjoner i trädgården. De kan användas till så mycket mer än bara att klippa stora mängder gräs väldigt bra och effektivt.

Husqvarna Rider

Rider-modellerna har alla ett frontmonterat klippaggregat. Det innebär att du får en fullständig överblick över arbetsområdet och kan trimma kanter och nå in i hörn. Klippaggregatet är dessutom mångsidigt eftersom det har två klippsystem. Välj mellan gödsling (BioClip®) och effektiv klippning för områden med högre eller kraftigare gräs. Reglera körhastighet och körriktning med pedalerna. När du har bägge händerna på ratten har du fullständig kontroll över din åkgräsklippare.

Tillbehör

Husqvarna Rider och trädgårdstraktorer kan anpassas för alla väder och årstider. Så istället för att köpa olika maskiner för olika uppgifter, varför inte ta en titt på en mångsidig Rider? Det stora utbudet av tillbehör säkerställer att du är förberedd för varje tänkbart årstidsrelaterat problem. Vi erbjuder bland annat vagnar, borstar och snöslungor som komplement till din åkgräsklippare.

 

 

Varumärken: