Båtar

Vi är återförsäljare av Linders fantastiska sortiment av svenskproducerade båtar, fiskebåtar, roddbåtar och mycket mer. Kom in till vår butik så berättar vi mer eller kontakta oss på vårt telefonnummer alternativt mail. Välkommen till Sulvikingen i Arvika!

Båt från Linder

Bor du i Arvika med omnejd eller har vägarna förbi och är på jakt efter en båt? Vi erbjuder båtar av hög kvalitet – välkommen att kontakta eller besöka oss för mer information. Vi på Sulvikingen älskar båtar, vi har lång erfarenhet och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd. Vi har förmedlat många båtar genom åren. Våra båtar är alltid utvalda utifrån hög kvalitet, då kundens upplevelse i båten ska bli så bra och optimal som möjligt.

1983 lanserade Linder sin första roddbåt i aluminium. Båten som lanserades hette Fishing 410, den lilla båten kom att bli en stor klassiker som följdes av Fishing 440 – numera Europas mest köpta båt. Eftersom framgång föder framgång gick Linder efter drygt 40 år till havs. 2004 lanserades Arkip 460 från familjen som blivit ett varumärke. 2008 sjösatte vi Sportsman 445.

Att välja båt

Behöver du hjälp att välja båt? Då finns det rätt mycket att väga in. Det viktigaste är självklart vad du ska ha båten till, men det finns mycket mer. Vilket material ska skrovet vara gjort av, där finns det stora skillnader. Det är också viktigt att veta vad man är beredd på att betala för en motor, hur många man oftast kommer åka i båten och hur dessa parametrar kommer att påverka varandra. En stor motor på en liten båt med 1-2 passagerare är ingen bra idé. Vi hjälper gärna till att komma fram till en bra lösning här.

Varumärken: