Båtar

VI är återförsäljare av Linders fantastiska sortiment av svenskproducerade båtar. fiskebåtar, roddbåtar och mycket mer. Kom in till vår butik så berättar vi mer.

båtar

1983 lanserade Linder sin första roddbåt i aluminium. Det var Fishing 410, den lilla klassiker som följdes av Fishing 440 – numera Europas mest köpta. Eftersom framgång föder framgång gick Linder efter drygt 40 år till havs. 2004 lanserades Arkip 460 från familjen som blivit ett varumärke. 2008 sjösatte vi Sportsman 445.

Att välja båt

Behöver du hjälp att välja båt, det finns rätt mycket att väga in. Det viktigaste är självklart vad du ska ha båten till, men det finns mycket mer. Vilket material ska skrovet vara gjort av, där finns det stora skillnader. Det är också viktigt att veta vad man är beredd på att betala för en motor, hur många man oftast kommer åka i båten och hur dessa parametrar kommer att påverka varandra. En stor motor på en liten båt med 1-2 passagerare är ingen bra idé. Vi hjälper gärna till att komma fram till en bra lösning här.

Varumärken: