Fyrhjulingar

Yamaha har oerhört lång tradition av att bygga riktigt bra fyrhjulingar och andra motorfordon. Folk blir ofta förvånade över hur mycket man faktiskt kan använda sin fyrhjuling till.

fyrhjuling atv

Yamahas Grizzlymodeller har ett mycket gott rykte om sig att vara världens tuffaste ATV. Genom att göra tunga jobb betydligt lättare gör en Yamaha Grizzly att du sparar både tid och kraft.

Bekvämlighet under påfrestande arbetsförhållanden är en viktig faktor. Det är just var Grizzly 450 EPS i mellanklassen är byggd för. Den är smidig och enkel att köra med elektronisk servostyrning, individuell fjädring, kraftiga bromsar, On-Command®-driftsystem och stabil och lätt ram i ett stycke. en skön sittposition och en bekväm dyna. Lägg därtill en serie praktiska tillbehör så har du den ultimata allroundmaskin du behöver för att få jobbet gjort.

Många av Yamahas fyrhjulingar har On-Command®-trelägessystem för snabba val av 2-hjulsdrift, 4-hjulsdrift och diffspärr. Den är också extremt bränslesnål med låga underhållskrav.

Varumärken: