Fyrhjulingar Arvika

På jakt efter fyrhjulingar i Arvika? Då har ni hittat rätt! Hos oss hittar ni Fyrhjulingar eller ATV från Yamaha, som är högkvalitativa fordon som ser till att jobbet blir gjort. Yamaha har en lång tradition av att bygga riktigt bra motordrivna fordon. Folk blir ofta förvånade över hur mycket man faktiskt kan använda sin fyrhjuling till.

fyrhjuling atv

Fyrhjulingar i Arvika – köp din ATV hos oss

Yamahas ATV Grizzlymodeller har ett mycket gott rykte om sig att vara världens tuffaste fyrhjuling. Genom att göra tunga jobb betydligt lättare gör en Yamaha Grizzly ATV att du sparar både tid och kraft. Yamahas maskiner är proffsens självklara val. Anledningen till detta är att deras terrängfordon är välkända för sin mycket höga kvalitet, enastående driftsäkerhet och härliga komfort. Maskinerna är även utrustade med användarvänliga och överlägsna tekniska funktioner som underlättar arbetet.

Bekvämlighet under påfrestande arbetsförhållanden är en viktig faktor. Det är just var Grizzly 450 EPS i mellanklassen är byggd för. Den är smidig och enkel att köra med elektronisk servostyrning, individuell fjädring, kraftiga bromsar, On-Command®-driftsystem och stabil och lätt ram i ett stycke. En skön sittposition och en bekväm dyna. Lägg därtill en serie praktiska tillbehör så har du den ultimata allroundmaskin du behöver för att få jobbet gjort.

Många av Yamahas fyrhjuliga maskiner har On-Command®-trelägessystem för snabba val av 2-hjulsdrift, 4-hjulsdrift och diffspärr. Fordonet är extremt bränslesnålt med låga underhållskrav vilket är en stor fördel.

Yamaha ATV Grizzly

Fyrhjulingar (ATV) – Användningsområde

Fyrhjulingar eller ATV som det också kallas går att använda till mycket. Att ta sig fram i terräng har aldrig varit enklare tack vare fyrhjulingen. Arbetet blir inte bara enklare, utan även roligare vilket kan ses som en fördel.

En fyrhjuling kan användas till mycket. Har du en flakvagn kan du köra jord, sand, grus, dra timmer, transportera maskiner eller transportera annat utifrån dina behov. En annan fördel är att man kan ta sig fram på trånga ytor där exempelvis inte en bil kan ta sig fram. Fordonet har många olika användningsområden och det är upp till dig vad fordonet ska användas till.

Fyrhjulingar används ofta av jägare för att hämta djur man har fällt. Ett stort område där fordonet kommer till nytta är vid skötsel och anläggningsarbete av friluftsområden, idrottsplatser, skogar och parker av olika slag och mycket mer därtill.

Det finns regler för fordonet som man bör ha i åtanke. Du hittar mer information om ATV på transportstyrelsens hemsida. Klicka här för att läsa mer. Välkommen att kontakta oss om du är på jakt efter en fyrhjuling i Arvika!

 

Varumärken: