Gräsklippare Arvika

På jakt efter att köpa en Husqvarna gräsklippare i Arvika? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder vanliga hederliga gräsklippare, sådana som man går bakom och puttar på. Även om marknaden för robotgräsklippare har tagit mycket av dessa gräsklipparens plats så är de fortfarande högst relevanta även idag.

gräsklippare

Viktiga funktioner

Alla Husqvarnas gräsklippare är utrustade med ett klippaggregat i ett stycke, direkt från stanslinjen. Om man undviker lödda delar så får man en maskin som är mycket stabilare och håller mycket längre. Stabiliteten gör att man kan få ut mer effekt och minskar påfrestningen på maskinen.

En av de viktigaste inställningarna och ett måste för att få en bra gräsmatta är att ställa in gräsklippare på en bra höjd. På Husqvarnas gräsklippare justerar man hela klippaggregatet med bara en enda spak.

På nya och mer avancerade Husqvarna gräsklippare så finns deras så kallade ”AFTech”. Detta är ett system som har förbättrat luftflödet vilket leder till att det klippta gräset packas mycket effektivare i uppsamlaren, att springa och tömma uppsamlaren hela tiden är inte roligt.

Gräsklippare från HusqvarnaErgonomi

Husqvarnas gräsklippare är inte bara effektiva, de har även tagit fram maskiner med utmärkt ergonomi. Oavsett vilken modell du köper så kan du lita på att den presterar på topp nivå. Gräsklippare med smart design som gör arbetet smidigare och effektivare är något man kan räkna med om man köper en av våra gräsklippare. En robust konstruktion och genomarbetade detaljerna ger lång hållbarhet och gör att den blir enkel att underhålla.

Service av gräsklippare i Arvika

Att utföra service på sin trädgårdsmaskin är viktigt. Förläng livslängden på din trädgårdsmaskin och ha den i många år framöver. Service och underhåll av din gräsklippare bör utföras med jämna mellanrum. Service av trädgårdsmaskiner utförs i syfte att hitta, åtgärda och förebygga eventuella fel som maskinen kan ha.

Varumärken

Husqvarna-Logostiga-logoklippo logostihl_logo