Grohe

Grohe är ett tyskt företag och en utav världens största och ledande tillverkare och leverantör av sanitetsprodukter. Hos oss hittar du utställning med deras premiumprodukter. I vårt showroom har du möjlighet att testa, klämma och titta på de olika produkterna innan köp.

grohe

GROHE Blue®

Home Duo – det enkla, miljövänliga  sättet att njuta av rent och uppfriskande filtrerat, kylt och kolsyrat vatten direkt ur kranen.

Grohe

Renhet, funktionalitet och bekvämlighet kombineras med elegant modern stil i GROHE Blue® Home-serien. Här finns allt du behöver för ojämförlig smak och kvalitet på det nyfiltrerade, kylda eller kolsyrade bordsvatten direkt från kranen, vilket innebär att du inte längre behöver slösa på resurser eller bära hem tunga flaskor från affären. Systemet kombinerar en elegant GROHE köksblandare med en kompakt kylare och filtersystem som är enkelt och snabbt att montera även i det smalaste utrymmet under vasken.

Kollektionen erbjuder två huvudalternativ. GROHE Blue® Home Duo erbjuder allt en klassisk GROHE kökskran kan göra, men ger dig också gott filtrerat, kylt och kolsyrat vatten från samma blandare – det bästa av två världar! GROHE Blue® Home Mono är en dedikerad blandare som erbjuder filtrerat, kylt och kolsyrat vatten, utformad för att installeras bredvid den befintliga blandaren.

GROHE Blue® Home Duo-blandarna finns i ett urval av tre olika pipformer och två slitstarka ytskikt, medan Mono är en slimmad och snygg tappkran som finns i två utföranden. Båda har en innovativ LED-tryckknappsdisplay för val av det vatten du önskar, och för att indikera när filtret och CO2-flaskan behöver bytas ut. Oavsett vilken modell som passar bäst för ditt kök, erbjuder GROHE Blue® Home dig dett ultimat friska dricksvattnet när du vill ha det.

PHILIPS I GROHE Aquatunes

– strömma Bluetooth-musik i badrummet

Älskar du att sjunga i badrummet? Med den vattentåliga PHILIPS I GROHE Aquatunes-högtalaren kan du njuta av din favoritmusik medan du duschar eller slappnar av i badkaret.

grohe Aquatunes

Aquatunes Bluetooth-högtalaren är tillverkad av Philips med toppmodern teknik. Den levereras med en induktionsladdare och ett kraftfullt batteri (8 timmars driftstid) och ger HiFi-ljud av högsta kvalitet. Den moderna, sofistikerade designen – utvecklad av GROHE:s flerfaldigt prisbelönta designteam – är både elegant och funktionell.

Börja dagen med ljuv musik från Aquatunes, och slappna sedan av med din favoritmusik efter en lång dag.

GROHE Sense och Sense Guard

– Minsk risken för vattenskador i ditt hem med GROHE Sense och Sense Guard.

GROHE Sense kit

En av de prisade innovationerna är Sense Guard. En smart vattenfelsbrytare som via en app varnar om läckage och kan förhindra vattenskador, något som drabbar vartannat hushåll, enligt statistik från försäkringsbolagen.

– Svenska hem har brandvarnare men inget som larmar om vattenskador, trots att det är vanligare än bränder. Vår Sense Guard skyddar ditt hem från dyra och tidsdödande processer.

Varumärken: