Robotgräsklippare

Vi har ett stort utbud av Automower® från Husqvarna och robotgräsklippare från Stiga i Arvika. Vi förklarar mer om robotgräsklipparna som tog Sverige med storm och som är standard vid det här laget.

robotgräsklippare

Robotgräsklippare hjälper dig att slippa det tunga arbetet med att hålla en gräsmatta i topptrim hela sommaren. Husqvarnas Automower® är helt självgående oavsett tid på dygnet och väder. Robotklipparna klarar upp till 5 000 m2 stor gräsmatta, lutningar på 45% och även ojämna ytor. Den har inga problem med att köra in i stenar, träd, staket och hus utan att skada föremålet eller Automower®. Även om det kan se ut som robotgräsklipparens oregelbundna studsande inte kommer kunna hålla hela gräsmattan klippt så kan vi lova att den alltid håller sig i toppskick.

Olika modeller, samma kvalitet

De olika modellerna på Automower® ger lika bra resultat på klippningen. Skillnaderna är bara att de klarar av olika storlekar och komplicerade gräsmattor.

En Automower® klarar av att du placerar laddstationen nästan var som helst på tomten. Robotgräsklipparen hittar med hjälp av guidekablar eller begränsningsslinga varje vrå av trädgården utan att lämna några fula hjulspår.

Smarta funktioner

Många smarta funktioner hjälper klipparen att hålla gräsmattan i trim. En Automower® känner t.ex. av om gräset är längre på någon plats av gräsmattan och klipper noggrannare där. Den anpassar sig även efter tillväxthastighet, väder och andra parametrar. Det kan vara svårt att veta vilken robotgräsklippare som passar i en trädgård. Hör gärna av dig eller kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Glöm inte att kolla in våra erbjudanden från Husqvarna här.

Du hittar oss i Arvika, men vi har kunder från Charlottenberg, Karlstad och andra delar av regionen – vi hjälper dig hitta rätt robotgräsklippare.

Varumärken: