Snöslunga i Arvika

Att skotta en stor uppfart är väldigt jobbigt och kan ta väldigt lång tid, tid som man inte alltid har. Om du tycker att du är intresserad av att köpa en snöslunga i Arvika, så är du välkommen in till våran butik så kan vi berätta mer om modellerna och hjälpa dig välja rätt snöslunga.

Snöslunga

Ett snötäckt landskap kan vara magiskt – men snön kan också utgöra ett svårt hinder. Med en högpresterande snöslunga från Husqvarna kan du lätt flytta snön dit du vill ha den. På så vis sparar du både tid och kraft. Även i de tuffaste väderförhållanden, lägsta temperaturerna och djupaste snömassorna kan du ta kontroll över snön, enkelt och effektivt med en snöslunga. Vi på Sulvikingen i Arvika erbjuder högpresterande snöslungor av hög kvalitet.

Oroa dig inte om du inte kommer igång med jobbet direkt. Tvåstegssystemet fungerar bra även på hårt packad snö – det finfördelar snön innan den matas in i huset och sedan töms ut via fläkten. Med hjälp av den variabla markhastigheten håller du arbetskapaciteten på en jämn nivå.

Spakar och reglage är placerade så att de är lätta att nå. Tack vare uppvärmda handtag och en elstartfunktion är maskinen bekväm att använda även i tufft klimat.

Är du osäker? Kom gärna förbi, så berättar vi mer. Vi är det självklara valet när du ska köpa snöslunga i Arvika!

Enstegssnöslunga

Den mindre enstegssnöslungan är oftast mindre och lättare än sin storebror tvåstegssnöslungan. Oftast är även denna maskin mycket billigare än de större varianterna. Snöslungan kommer även som eldriven vilket innebär att den blir billigare i drift och är något tystare. Maskinen drar in snö genom inmatningsskruven samtidigt som den drivs framåt. Den luckrar inte upp snö lika starkt som de större modellerna och lämpar sig bäst på asfalt och andra belagda ytor. Enstegssnöslungan är skapad för att hantera jämna ytor som är lite mindre. Detta betyder även att maskinen är enkel att hantera just för att den drivs manuellt.

Tvåstegssnöslunga

Den vanligaste typen av snöslungor i de svenska hemmen är tvåstegssnöslungan. Maskinen är självgående, då behöver man inte knuffa på den med kraft. Maskinen är utrustad med meddrivning i hjulen vilket förenklar arbetet markant. Att maskinen är tvåsteg innebär att maskinen först luckrar upp snön och gör snön lös och lättare. I steg två skjuter snöslungan iväg snön dit man vill ha snön. Eftersom att maskinen bearbetar snön innan den skjuts iväg, innebär detta att maskinen blir mer energisnål men mer kraftfull.

Varumärken: