Trimmer & Röjsåg i Arvika

På jakt efter en trimmer, grästrimmer eller röjsåg i Arvika? Då har ni hittat rätt, vi erbjuder trädgårdsmaskiner av hög kvalitet. Det är mycket att ta ställning till och det är dumt att betala för något man inte behöver. Om du kommer in till våran butik så kan vi hjälpa dig att välja rätt maskin samt tillbehör utifrån dina behov.

trimmer och röjsåg

Med en röjsåg från Husqvarna blir ditt arbete balanserat och bekvämt. Ett exempel – styrhandtaget kan justeras och är ergonomiskt utformat för effektiv användning. Din röjsåg levereras också med en extra lång axel så att du kan komma åt överallt. En trimmer från Husqvarna är ett perfekt komplement till gräsklippare. Tack vare sin smidighet och funktionalitet, gör trimmers stor nytta i trädgården. En perfekt trädgårdsmaskin som kommer åt ställen som gräsklipparen inte gör.

Trimmer och Röjsåg – Skillnaden?

En vanlig missuppfattning är att många blandar ihop trimmer och röjsåg. Men vad är egentligen skillnaden? Röjsågen är konstruerad och framtagen för att kapa mindre kvistar och träd. En trimmer är till för att trimma gräs och mindre ogräs. Båda maskinerna är användbara och sköter jobbet med finess och effektivitet. Vi på Sulvikingen erbjuder trimmers och röjsågar av hög kvalitet. Varmt välkomna att kontakta eller besöka oss om du har några frågor om grästrimmers eller röjsågar.

Tillbehör

Trädgårdar är lika unika och olika som människor. Du kan lätt anpassa din grästrimmer efter säsong och efter din trädgårds specifika behov. Det är ett mångsidigt verktyg som levererar tillförlitliga resultat året runt. Du behöver bara lägga till något av våra många tillbehör. Kom in till oss så kan vi förklara mer.

Röjsågar från Husqvarna

Samtliga röjsågar från Husqvarna är framtagna för att göra jobbet med effektivitet och finess. Inte nog med det, maskinerna är lätthanterliga både när det kommer till att bära och hantera. Maskinen är dessutom enkel att anpassa efter sina behov. Maskinerna är utrustade med de senaste funktionerna för att se till att din gräsyta är i absolut toppskick. En röjsåg från Husqvarna är utrustad med den unika motorn X-Torq®. Motorn är toppmodern och hjälper dig att minska avgasutsläppen till hela 75%. Bränsleeffektiviteten ökar med 20% för extra kraft under arbetets gång. Fördelen med X-Torq® är att påfrestningarna på miljön minimeras.

Service av röjsåg och trimmer i Arvika

Att utföra service på sin grästrimmer, röjsåg eller annan trädgårdsmaskin är viktigt. Beroende på hur mycket du använder maskinerna så rekommenderas det att utföra service på din trädgårdsmaskin 1 eller 2 gånger per år. Genom att utföra service av trädgårdsmaskiner ser du till att förlänga maskinens livslängd. Tack vare en enkel service kommer du ha maskinen i många år framöver. Service av olika trädgårdsmaskiner görs för att hitta, åtgärda och förebygga eventuella fel som maskinen kan ha efter mycket användande.

Varumärken: