Drivmedel i Arvika

din-x

Handla drivmedel och bränsle i Arvika

Vi har blyfri 95 och diesel, samt Aspen alkylatbensin 2t och 4t. Tanka dygnet runt, året om i vår automat. Du kan betala med i stort sett alla bank- och betalkort, eller med vårt eget din-X kort.

din-X har som strategi att etablera sig på mindre orter och att vara ett komplement till de stora bensinbolagen.
Vi har inga planer på att följa med i den rådande nedläggningsvågen. Tvärt om så ser vi möjligheter att ytterligare förstärka vår närvaro på marknaden.
Det hela började en gång med att din-X danska ägare 1958 startade bolaget uno-X i Danmark. Affärsidén var att sälja billig bensin. Konceptet blev snabbt framgångsrikt och 1961 bestämde sig danskarna för att gå in i Sverige.

Det visade sig då att någon annan redan startat ett bensinbolag som ”lånat” det danska namnet – som inte var varumärkesskyddat utanför Danmark. Efter lite bråk om namnet så återstod det bara för oss att snabbt finna ett nytt namn på vår kedja – och det blev din-X.

Vi har fortfarande samma danska ägare och vårt kontor har alltid funnits i Helsingborg under svensk ledning. Vårt koncept har genom åren varit framgångsrikt och vi har idag 134 stationer i syd- och mellansverige.
Vi har egen import och distribution av drivmedel och vi siktar på att fortsatt vara en prispressare både på de lokala marknaderna där vi finns idag och där vi nu etablerar nya stationer på orter som är för små för de stora bolagen.

Aspen drivmedel

bättre för människa, maskin och miljö.
Aspen eftersträvar att utveckla och marknadsföra drivmedel och kemiska produkter som ger ett minimum av negativa effekter på människa och miljö. Aspen har sett att det går att tillverka miljöanpassade kemiska produkter som även har bättre tekniska prestanda än konventionella produkter.
Hos oss tankar du Aspen 2t och 4t helautomatiskt dygnet runt i vår kortterminal.
Vi har naturligtvis färdiga 5 litersdunkar till försäljning i butiken också.

Varumärken: